Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Bioavailability of encapsulated rosmarinic acid and β-Carotene in beef Sausages: A Caco-2 cell study
 
 
Titel: Bioavailability of encapsulated rosmarinic acid and β-Carotene in beef Sausages: A Caco-2 cell study
Auteur: Bako, Hadiza Kabir
Ibeogu, Isaiah Henry
Yar, Muhammad Shahar
Li, Chunbao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland