Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and technological potential of umbu-caja and soursop co-product flours
 
 
Titel: Nutritional and technological potential of umbu-caja and soursop co-product flours
Auteur: Lana, Valeria Silva de
Estevam, Patrícia Nayara
de Castro, Thais Barcelos
de São José, Vinícius Parzanini Brilhante
Brito-Oliveira, Thais Carvalho
Santos, Pedro Henrique
Oliveira, Cristiane Almeida Santos
Corrêa, Cristiane Bani
Rostagno, Mauricio Ariel
Martino, Hércia Stampini Duarte
de Carvalho, Izabela Maria Montezano
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland