Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Microbial production of food lipids using the oleaginous yeast Apiotrichum brassicae
 
 
Titel: Microbial production of food lipids using the oleaginous yeast Apiotrichum brassicae
Auteur: Småros, Fiona
Vidgren, Virve
Rondou, Kato
Riihinen, Kaisu
Mohammadi, Pezhman
Dewettinck, Koen
van Bockstaele, Filip
Koivuranta, Kari
Sozer, Nesli
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland