Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Inulin or xylooligosaccharide addition to dulce de leche affects consumers’ sensory experience and emotional response
 
 
Titel: Inulin or xylooligosaccharide addition to dulce de leche affects consumers’ sensory experience and emotional response
Auteur: Tavares Filho, Elson Rogério
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Ramon
Praxedes, Carla Inês S.
Oliveira, Jamile Maurren S.
Prudêncio, Elane S.
Felix, Pedro Henrique C.
Neta, Maria Terezinha S.L.
Silva, Paulo Henrique F.
Mársico, Eliane T.
Freitas, Mônica Q.
Esmerino, Erick A.
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland