Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Differences in bacterial community structure and volatile flavor substance of industrial-scale tiger skin chicken feet stored at air packaging and vacuum packaging
 
 
Titel: Differences in bacterial community structure and volatile flavor substance of industrial-scale tiger skin chicken feet stored at air packaging and vacuum packaging
Auteur: Chen, Xingguang
Chu, Beibei
Cui, Wei
Jie, Guo
Zhang, Yinghui
Zhou, Hui
Xu, Baocai
Gu, Qianhui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland