Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Changes of shrimp myofibrillar proteins hydrolyzed by Virgibacillus proteases: Structural characterization, mechanism visualization, and flavor compound formation
 
 
Titel: Changes of shrimp myofibrillar proteins hydrolyzed by Virgibacillus proteases: Structural characterization, mechanism visualization, and flavor compound formation
Auteur: Yao, Hongli
Liu, Shuangping
Chang, Rui
Liu, Tiantian
Zhou, Zhilei
Mao, Jian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland