Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Deciphering the flavor constituents, microbiota and physicochemical properties of Yancaigao, a traditional sour rice paste from Southwest China
 
 
Titel: Deciphering the flavor constituents, microbiota and physicochemical properties of Yancaigao, a traditional sour rice paste from Southwest China
Auteur: Gao, Jinxiao
Li, Yang
Luo, Tingting
Zhang, Yue
Shan, Yimeng
Wang, Aixia
Zhang, Xiya
Wang, Fengzhong
Tong, Li-Tao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland