Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 48 gevonden artikelen
 
 
  The effects of different cooking methods on nutrients, bioactive components and antioxidant activities of Naematelia aurantialba were revealed by simulating in vitro digestion
 
 
Titel: The effects of different cooking methods on nutrients, bioactive components and antioxidant activities of Naematelia aurantialba were revealed by simulating in vitro digestion
Auteur: Li, Guangzhi
Wang, Xin
Na, Zhiguo
Xiu, Weiye
Wang, Jingyang
Guan, Ying
Guo, Jinjin
Ma, Yongqiang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 198 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland