Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 48 gevonden artikelen
 
 
  The dynamic of physicochemical properties, volatile compounds and microbial community during the fermentation of Chinese rice wine with diverse cereals
 
 
Titel: The dynamic of physicochemical properties, volatile compounds and microbial community during the fermentation of Chinese rice wine with diverse cereals
Auteur: Shen, Chi
Yu, Yingying
Zhang, Xue
Zhang, Haoqiang
Chu, Mengjia
Yuan, Biao
Guo, Ying
Li, Yinping
Zhou, Jiandi
Mao, Jian
Xu, Xiao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 198 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland