Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Minimizing food oxidation using aromatic polymer: From lignin into nano-lignin
 
 
Titel: Minimizing food oxidation using aromatic polymer: From lignin into nano-lignin
Auteur: Wayan Arnata, I
Anggreni, Anak Agung Made Dewi
Arda, Gede
Masruchin, Nanang
Sartika, Dewi
Fahma, Farah
Firmanda, Afrinal
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland