Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of red pigment formation in lotus rhizome soup during cooking: The role of polyphenols, iron and organic acids
 
 
Titel: Mechanism of red pigment formation in lotus rhizome soup during cooking: The role of polyphenols, iron and organic acids
Auteur: Chen, Xianqiang
Liu, Zhuo
He, Yan
Liu, Yanzhao
Haran, Yassin
Li, Jie
Yan, Shoulei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland