Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Impact of pre-fermentative maceration techniques on the chemical characteristics, phenolic composition, in vitro bioaccessibility, and biological activities of alcoholic and acetic fermented products from jaboticaba (Plinia trunciflora)
 
 
Titel: Impact of pre-fermentative maceration techniques on the chemical characteristics, phenolic composition, in vitro bioaccessibility, and biological activities of alcoholic and acetic fermented products from jaboticaba (Plinia trunciflora)
Auteur: da Silva Monteiro Wanderley, Bruna Rafaela
de Lima, Natália Duarte
Deolindo, Carolina Turnes Pasini
Kempka, Aniela Pinto
Moroni, Liziane Schittler
Gomes, Victor Valentim
Gonzaga, Luciano Valdemiro
Costa, Ana Carolina Oliveira
de Mello Castanho Amboni, Renata Dias
de Sena Aquino, Ana Carolina Moura
Fritzen-Freire, Carlise Beddin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland