Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of physicochemical properties of mung bean protein isolate and κ-carrageenan hydrogel as a delivery system for propolis extract
 
 
Titel: Characterization of physicochemical properties of mung bean protein isolate and κ-carrageenan hydrogel as a delivery system for propolis extract
Auteur: Sabouri Moghadam, Amin
Mirmohammad Meiguni, Maryam Sadat
Salami, Maryam
Askari, Gholamreza
Emam-Djomeh, Zahra
Miran, Mona
Buttar, Harpal S.
Brennan, Charles
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland