Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Changes of physicochemical and volatile flavor compounds of dry-cured Diqing Tibetan pig hams during fermentation
 
 
Titel: Changes of physicochemical and volatile flavor compounds of dry-cured Diqing Tibetan pig hams during fermentation
Auteur: Jia, Dan
Zhang, Jin
Jin, Siqi
Luo, Shuyuan
Ma, Yunlong
Quek, Siew-Young
Yan, Dawei
Dong, XinXing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland