Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Modulating fine flavor cocoa attributes: Impact of seed-to-bean transformation under controlled conditions on metabolite, volatile and sensory profiles
 
 
Titel: Modulating fine flavor cocoa attributes: Impact of seed-to-bean transformation under controlled conditions on metabolite, volatile and sensory profiles
Auteur: Dahiana Becerra, Lili
Yolanda Ruiz-Pardo, Ruth
Vaillant, Fabrice
Viviana Zuluaga, Martha
Boulanger, Renaud
Santander, Margareth
Escobar, Sebastián
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland