Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sodium alginate and egg white protein combinations on the functional properties and structures of chicken myofibrillar protein
 
 
Titel: Effect of sodium alginate and egg white protein combinations on the functional properties and structures of chicken myofibrillar protein
Auteur: Yi, Huan
Yao, Jieqiong
Chen, Yifeng
Wang, Xinyue
Guo, Jiahui
Pan, Siyi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland