Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 112 van 131 gevonden artikelen
 
 
  The bioactive potential of cheese whey peptides from different animal origins (bovine, goat, sheep, buffalo, and camel): A systematic review and meta-analysis
 
 
Titel: The bioactive potential of cheese whey peptides from different animal origins (bovine, goat, sheep, buffalo, and camel): A systematic review and meta-analysis
Auteur: Rodrigues, Marcy Heli Paiva
Gräff, Cláudia Andréia
Tupuna-Yerovi, Diego Santiago
Schmitz, Caroline
Camargo de Lima, Jeferson
Timmers, Luís Fernando Saraiva Macedo
Lehn, Daniel Neutzling
Volken de Souza, Claucia Fernanda
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 112 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland