Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Targeted metabolomics reveals the contribution of degradation and oxidation of lipids and proteins mediated by pH to the formation of characteristic volatiles in preserved egg yolk during pickling
 
 
Titel: Targeted metabolomics reveals the contribution of degradation and oxidation of lipids and proteins mediated by pH to the formation of characteristic volatiles in preserved egg yolk during pickling
Auteur: Xiang, Xiaole
Chen, Le
Dong, Shiqin
Li, Zixiao
Liu, Yongle
Wu, Yingqun
Li, Shugang
Ye, Lin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland