Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Assessing the influence of spontaneous fermentation on consumer emotional responses to roasted arabica coffee in a biometric approach
 
 
Titel: Assessing the influence of spontaneous fermentation on consumer emotional responses to roasted arabica coffee in a biometric approach
Auteur: Wu, Hanjing
Gonzalez Viejo, Claudia
Fuentes, Sigfredo
Dunshea, Frank R.
Suleria, Hafiz A.R.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland