Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fatty acid composition on the volatile compounds of pasteurized milk during low-temperature storage
 
 
Titel: Effect of fatty acid composition on the volatile compounds of pasteurized milk during low-temperature storage
Auteur: Yan, Haixia
Huang, Wei
Zhao, Xin
Ge, Chao
Shen, Yixiao
Liu, Ling
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland