Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Chemical effects of nitrite reduction during digestion of cured cooked and recooked meat on nitrosation, nitrosylation and oxidation
 
 
Titel: Chemical effects of nitrite reduction during digestion of cured cooked and recooked meat on nitrosation, nitrosylation and oxidation
Auteur: Bonifacie, Aline
Aubry, Laurent
Sayd, Thierry
Bourillon, Sylvie
Duval, Angéline
Kombolo, Moïse
Nassy, Gilles
Promeyrat, Aurélie
Santé-Lhoutellier, Véronique
Théron, Laetitia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland