Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Impact of traditional and innovative cooking techniques on Italian black rice (Oryza sativa L., Artemide cv) composition
 
 
Titel: Impact of traditional and innovative cooking techniques on Italian black rice (Oryza sativa L., Artemide cv) composition
Auteur: Colasanto, Antonio
Travaglia, Fabiano
Bordiga, Matteo
Coïsson, Jean Daniel
Arlorio, Marco
Locatelli, Monica
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 194 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland