Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 97 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the formation mechanism of aroma compounds in pork during air frying using UHPLC-HRMS and Orbitrap Exploris GC–MS
 
 
Titel: Unraveling the formation mechanism of aroma compounds in pork during air frying using UHPLC-HRMS and Orbitrap Exploris GC–MS
Auteur: Li, Jingyu
Zhang, Yuping
Zhang, Renyu
Yang, Rujie
Ma, Qianli
Wang, Zhongshuai
Li, Pi
Xing, Jiangtao
Gao, Peng
Liu, Huan
Gong, Hansheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 97 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland