Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 99 gevonden artikelen
 
 
  The impact of raw material form and starter culture inoculation on bacterial communities and metabolites in fermented anchovy sauce
 
 
Titel: The impact of raw material form and starter culture inoculation on bacterial communities and metabolites in fermented anchovy sauce
Auteur: Kim, Daehyeon
Park, Juhan
Park, Seong-Eun
Kim, Eun-Ju
Woong Whon, Tae
Woon Roh, Seong
Son, Hong-Seok
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland