Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Preparation, characterization and functional evaluation of soy protein isolate-peach gum conjugates prepared by wet heating Maillard reaction
 
 
Titel: Preparation, characterization and functional evaluation of soy protein isolate-peach gum conjugates prepared by wet heating Maillard reaction
Auteur: Hussain, Arif
Hussain, Muhammad
Ashraf, Waqas
Karim, Aiman
Muhammad Aqeel, Sahibzada
Khan, Adil
Hussain, Asif
Khan, Salman
Lianfu, Zhang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland