Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the flavor profile and dynamic changes in Chinese traditional fish sauce (Yu-lu) based on electronic nose, SPME-GC-MS and HS-GC-IMS
 
 
Titel: Characterization of the flavor profile and dynamic changes in Chinese traditional fish sauce (Yu-lu) based on electronic nose, SPME-GC-MS and HS-GC-IMS
Auteur: Chen, Jian
Wang, Wanwan
Jin, Jiahui
Li, Huan
Chen, Fei
Fei, Yuan
Wang, Yanbo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland