Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Safflower cake as an ingredient for a composite flour development towards a circular economy: extrusion versus conventional mixing
 
 
Titel: Safflower cake as an ingredient for a composite flour development towards a circular economy: extrusion versus conventional mixing
Auteur: Amadeu, Carolina A. Antunes
Conti, Ana Carolina
Oliveira, Carlos Augusto Fernandes
Martelli, Silvia Maria
Vanin, Fernanda Maria
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland