Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Impact of ultra-high-pressure treatment on microbial community composition and flavor quality of jujube juice: Insights from high-throughput sequencing technology, intelligent bionic sensory system, and metabolomics approach
 
 
Titel: Impact of ultra-high-pressure treatment on microbial community composition and flavor quality of jujube juice: Insights from high-throughput sequencing technology, intelligent bionic sensory system, and metabolomics approach
Auteur: Cai, Wenchao
Fei, Liyue
Zhang, Dongsheng
Ni, Hui
Peng, Bo
Zhao, Xinxin
Zhang, Qin
Tang, Fengxian
Zhang, Yan
Shan, Chunhui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland