Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acids and volatile compound of cooked green licuri (Syagrus coronata) and naturally ripe licuri almonds from native flora, popularly consumed in Brazil
 
 
Titel: Fatty acids and volatile compound of cooked green licuri (Syagrus coronata) and naturally ripe licuri almonds from native flora, popularly consumed in Brazil
Auteur: de Menezes, Anely Vieira
de Souza, Daniel Alves
de Lima, Daniele Pinto
Neta, Maria Terezinha Santos Leite
Almeida-Souza, Thiago Henrique
dos Santos Rodrigues, Rafaela Neto
Sandes, Rafael Donizete Dutra
Mishima, Marcella Duarte Villas
Narain, Narendra
de Almeida, André Quintão
Martino, Hercia Stampini Duarte
de Carvalho, Izabela Maria Montezano
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland