Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Advances of protein-based emulsion gels as fat analogues: Systematic classification, formation mechanism, and food application
 
 
Titel: Advances of protein-based emulsion gels as fat analogues: Systematic classification, formation mechanism, and food application
Auteur: Cen, Shaoyi
Li, Shaoyang
Meng, Zong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland