Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Changes in rheology and components during the processing of Chinese traditional handmade hollow dried noodle
 
 
Titel: Changes in rheology and components during the processing of Chinese traditional handmade hollow dried noodle
Auteur: Lyu, Kai
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 189 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland