Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between rheological properties, sensory perception, and overall acceptability of thickened liquids for dysphagia in young and old healthy individuals
 
 
Titel: Relationship between rheological properties, sensory perception, and overall acceptability of thickened liquids for dysphagia in young and old healthy individuals
Auteur: Gi Chun, Yong
Jeong Kim, Yun
Young Lee, In
Young Jeon, Eun
Kim, Bum-Keun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland