Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Multiscale approach to the characterization of the interfacial properties of micellar casein and whey protein blends and their effects on recombined dairy creams
 
 
Titel: Multiscale approach to the characterization of the interfacial properties of micellar casein and whey protein blends and their effects on recombined dairy creams
Auteur: Yan, Guosen
Li, Yue
Wang, Hui
Cui, Shibo
Li, Yan
Zhang, Liebing
Yan, Jianguo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland