Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Effects and mechanisms of ultrasound-assisted emulsification treatment on the curcumin delivery and digestive properties of myofibrillar protein-carboxymethyl cellulose complex emulsion gel
 
 
Titel: Effects and mechanisms of ultrasound-assisted emulsification treatment on the curcumin delivery and digestive properties of myofibrillar protein-carboxymethyl cellulose complex emulsion gel
Auteur: Zhou, Lei
Cai, Jiaming
Wang, Jingyu
Ma, Chao
Xing, Lujuan
Ying Tang, Siah
Zhang, Wangang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland