Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes and the effects of key procedures on the characteristic aroma compounds of Lu’an Guapian green tea during the manufacturing process
 
 
Titel: Dynamic changes and the effects of key procedures on the characteristic aroma compounds of Lu’an Guapian green tea during the manufacturing process
Auteur: Yu, Jieyao
Li, Jingzhe
Lin, Zhi
Zhu, Yin
Feng, Zhihui
Ni, Dejiang
Zeng, Shengchun
Zeng, Xuehong
Wang, Yijun
Ning, Jingming
Zhang, Liang
Wan, Xiaochun
Zhai, Xiaoting
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland