Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 71 gevonden artikelen
 
 
  The formation and conversion of characteristic aroma profiles and key harmful substances in different high-temperature processing of hairtail (Trichiurus Haumela)
 
 
Titel: The formation and conversion of characteristic aroma profiles and key harmful substances in different high-temperature processing of hairtail (Trichiurus Haumela)
Auteur: Fu, Baoshang
Wang, Yiqian
Huang, Xuhui
Dong, Xiuping
Zhou, Dayong
Qi, Libo
Qin, Lei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 187 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland