Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Near-infrared spectroscopy to quantify overall thermal process intensity during high-moisture extrusion of soy protein concentrate
 
 
Titel: Near-infrared spectroscopy to quantify overall thermal process intensity during high-moisture extrusion of soy protein concentrate
Auteur: Köllmann, Nienke
Vringer, Rozemarijn
Mishra, Puneet
Zhang, Lu
van der Goot, Atze Jan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 186 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland