Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Formation mechanism of quinoa protein hydrolysate-EGCG complexes at different pH conditions and its effect on the protein hydrolysate-lipid co-oxidation in emulsions
 
 
Titel: Formation mechanism of quinoa protein hydrolysate-EGCG complexes at different pH conditions and its effect on the protein hydrolysate-lipid co-oxidation in emulsions
Auteur: Xu, Jingwen
Zhang, Hezhen
Deng, Mengyu
Guo, Haotong
Cui, Lifan
Liu, Zhengqin
Xu, Jing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 186 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland