Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Innovative vs classical methods for drying heterotrophic Chlorella vulgaris: Impact on protein quality and sensory properties
 
 
Titel: Innovative vs classical methods for drying heterotrophic Chlorella vulgaris: Impact on protein quality and sensory properties
Auteur: Van De Walle, Simon
Gifuni, Imma
Coleman, Bert
Baune, Marie-Christin
Rodrigues, Alexandre
Cardoso, Helena
Fanari, Fabio
Muylaert, Koenraad
Van Royen, Geert
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland