Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different iron ratios on interaction and thermodynamic stability of bound whey protein isolate
 
 
Titel: Effect of different iron ratios on interaction and thermodynamic stability of bound whey protein isolate
Auteur: Ding, Xuan
Liu, Yujia
Zheng, Liyuan
Chang, Qiushuo
Chen, Xing
Xi, Chunyu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland