Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Incorporating edible oil during cooking tailors the microstructure and quality features of brown rice following heat moisture treatment
 
 
Titel: Incorporating edible oil during cooking tailors the microstructure and quality features of brown rice following heat moisture treatment
Auteur: Guo, Yabin
Fang, Ruolan
Wu, Zhuoting
Xi, Gaolei
Qiao, Dongling
Wang, Genfa
Cui, Ting
Zhang, Liang
Zhao, Siming
Zhang, Binjia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 180 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland