Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic hydrolysis improves the encapsulation properties of rice bran protein by increasing retention of anthocyanins in microparticles of grape juice
 
 
Titel: Enzymatic hydrolysis improves the encapsulation properties of rice bran protein by increasing retention of anthocyanins in microparticles of grape juice
Auteur: Fernandes Almeida, Rafael
Gouveia Gomes, Matheus Henrique
Kurozawa, Louise Emy
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 180 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland