Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the chemical properties and metabolite profiling of fish sauce prepared from underutilized large yellow croaker roes during fermentation at different temperatures
 
 
Titel: Changes in the chemical properties and metabolite profiling of fish sauce prepared from underutilized large yellow croaker roes during fermentation at different temperatures
Auteur: Du, Yanyu
Zheng, Tingting
Zhong, Rongbin
Wu, Chenxin
Que, Ziyue
Yang, Qian
Shi, Feifei
Liang, Peng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland