Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Polyfunctional sugar-free white chocolate fortified with Lacticaseibacillus rhamnosus GG co-encapsulated with beet residue extract (Beta vulgaris L.)
 
 
Titel: Polyfunctional sugar-free white chocolate fortified with Lacticaseibacillus rhamnosus GG co-encapsulated with beet residue extract (Beta vulgaris L.)
Auteur: Camelo-Silva, Callebe
Mota e Souza, Bianca
Vicente, Renata
Arend, Giordana Demaman
Sanches, Marcio Augusto Ribeiro
Barreto, Pedro Luiz Manique
Ambrosi, Alan
Verruck, Silvani
Di Luccio, Marco
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland