Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Effect of composition, casein genetic variants and glycosylation degree on bovine milk whipping properties
 
 
Titel: Effect of composition, casein genetic variants and glycosylation degree on bovine milk whipping properties
Auteur: Hewa Nadugala, Barana
Hepworth, Graham
Mazzonetto, Michael
Nebl, Tom
Pagel, Charles N.
Raynes, Jared K.
Ranadheera, C.S.
Logan, Amy
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland