Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Complexation temperature regulated the structure and digestibility of pea starch–gallic acid complexes during high pressure homogenization
 
 
Titel: Complexation temperature regulated the structure and digestibility of pea starch–gallic acid complexes during high pressure homogenization
Auteur: Luo, Dan
Sang, Ziqing
Xie, Qiang
Chen, Chen
Wang, Zhaomin
Li, Chunhong
Xue, Wentong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland