Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Acidification and tissue disruption affect glucosinolate and S-methyl-l-cysteine sulfoxide hydrolysis and formation of amines, isothiocyanates and other organosulfur compounds in red cabbage (Brassica oleracea var. capitata f. rubra)
 
 
Titel: Acidification and tissue disruption affect glucosinolate and S-methyl-l-cysteine sulfoxide hydrolysis and formation of amines, isothiocyanates and other organosulfur compounds in red cabbage (Brassica oleracea var. capitata f. rubra)
Auteur: Hanschen, Franziska S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 73 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland