Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative and qualitative composition of proanthocyanidins and other polyphenols in commercial red wines and their contribution to sensorially evaluated tannicity
 
 
Titel: Quantitative and qualitative composition of proanthocyanidins and other polyphenols in commercial red wines and their contribution to sensorially evaluated tannicity
Auteur: Laitila, Juuso Erik
Salminen, Juha-Pekka
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland