Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH-shifting on the water holding capacity and gelation properties of mung bean protein isolate
 
 
Titel: Effect of pH-shifting on the water holding capacity and gelation properties of mung bean protein isolate
Auteur: Jeong, Min-Soo
Cho, Seong-Jun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland