Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fat concentration on protein digestibility of Chinese sausage
 
 
Titel: Effect of fat concentration on protein digestibility of Chinese sausage
Auteur: Zhou, Tianming
Sheng, Bulei
Gao, Haotian
Nie, Xiaonan
Sun, Haojie
Xing, Baofang
Wu, Longxia
Zhao, Di
Wu, Juqing
Li, Chunbao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland